Sollefteå

ja då var man här igen , fan .. stan gör mig deprimerad!
samma människor överallt, människor som inte kan annat ¨än snacka om andras liv, hm . jag vet inte alls hur mycket prat det går om mig , bra mycket äre iaf. synd bara att folk inte tar reda på fakta istället för att bara snacka ,

usch vad trött jag var igår, somnade tio och vakande två, ritkigt skönt vare. :)

Hm, jag såg nånting igår som gjorde mig orolig, fan förstör inte dtt liv på det här sättet! Du är alldeles för smart för att  bara slänga bort allt, tänk en extra gång. snälla.,

Nej, ska försöka få tag på Sara nu  (:

julklappar

sådär, då har jag nästan köpt alla julklappar. Skulle egentligen inte köpa några, men det kändes så snålt. haha , så ´har varit på stan idag och köpt det mesta. Inga stora saker , men nånting iallafall. :)
Det bästa jag vet är att slå in presenter , så det ska jag syssla med nu ett tag ;p
hörs senare!

godnatt

hm, pluggandet har ju inte gått så bra ikväll iaf , jag blir less när jag inte hittar svaren på en gång och då ger jag upp. haha. 

ska ta och sova nu , (:  

onsdag

så vare onsdag igen , gud vad veckorna går fort. ;o
har vare på skolan idag iaf, det kändes .. inte alls bra! usch säger jag bara , ett halvår kvar sen sticker jag härifrån.

har varit i sundsvall sen i torsdags, skulle egentligen hem i måndags , men jag missade sista tåget! det sista gick halv fem , och jag vaknade inte förrän fyra, så jag hade ju aldrig hunnit., så jag åkte igår istället , nångång efter bräcke slutade elen i tåget att fungera, så vi fick sitta där i en och en halv timme innan det kom en buss och hämtade oss. var inte i stan förrän tio , och ingen mottagning hade vi heller där ute i ödemarken. ;o

ikväll måste jag plugga , jag känner på mig att jag ligger lite efter nu , right ? ;)

torsdag

mm, jaa., serverat på hov idag, julbord. men jag åt mest, haha!
 nej , nu blire köket med linda. puss och hej

godnatt

nu orkar jag inte hålla mig vaken längre snart, jag skulle plugga ikväll men det gick inget vidare med det. ;s får ta igen det sen nångång.

nej , dags att sova nu , (:

tisdag

vi hade bara en lektion idag, och jag uppfattade aldrig vad vi skulle göra så det blev inte mycket gjort.
Var till kuratorn också, vi pratade lite och sådär, men det kommer ta tid. Det märks. jag ska få gå till nått annat också, typ bup. och antagligen få medicin och grejer,.
jag har också berättat det, jag har avslöjat något om mig som ingen annan vet. jag har inte berättat det för nån, jag har varit så rädd att inte blivit tagen på allvar. Men det blev jag, jag funderar faktiskt på att anmäla det, jag kommer nog aldrig kunna gå vidare om jag inte får bekräftat att det har hänt. det finns ju inga bevis kvar, men då skulle jag ha det på papper iaf.


jag har gått ner i vikt . fan inga byxor sitter längre. ;o  irriterande, ioch jag förstår inte hur det har gått till. jag har ju inte gjort nått speciellt, men det sägs ju att det är när man inte tänker på vikten som man går ner. Kanske stämmer. :)
nej nu ska jag gå och se om det finns nån tvättid.
puss och hej

måndag

har varit på skolan idag, pratade med inger också. Fick en tid hos kuratorn imorgon, vi ska försöka hitta vart problemen börjar. Fast jag tror att jag redan har förstått det..  Men det ska bli skönt att få prata med nån som lyssnar och som kanske har lite erfarenhet av det.

Haha , vaknade imorse av att telefon ringde och samtidigt var musiken på. Jag måste ha somnat i soffan igår, för jag hade alla kläder på mig. ;p hel sjukt, jag vet att jag pratade med sophie i telefon och att jag skulle ringa upp adde efteråt, men det gjorde jag aldrig . Så jag måste ju ha somnat direkt, 
sen idag under historialektionen somnade jag igen, fan vad pinsamt det var, ;o haha
nu ikväll har jag pluggat lite historia, ska lämna in ett arbete om digerdöden, drygt är det iallafall,
jag är så jävla glad att det bara är ett halvår kvar i skolan , jag vet inte hur länge till jag skulle ha orkat med det här, men nu vet jag ju hur länge det är kvar så jag kan börja räkna ner. (:
fast jag måste ju ändå börja med att förstå början , ingenting blir bättre av att bara smita ifrån allt.

nej, nu blire en kopp kaffe och en cigg.,
puss och hej

söndag

nu är jag hemma i östersund igen, vilken vecka det har varit! fan jag skulle kunna sova i veckor känns det som , haha.
i fredags gjorde vi nått väldigt korkat, vi skulle åka och hämta nånting också var vi sju i bilen. Jag satt i knä på andré och ingen av oss hade bälte.
Då hör vi på polisradion att dom skulle ta en sån bil vi åkte, och sen satte bilen bakom på blåljusen, fy fan vad jag hade lust att bara försvinna då!
Men det sjuka var att det var bara jag och andré som fick böter, föraren hade bara haft sitt körkort i en månad och de sa ingenting om det, också satt de två stycken i framsätet som inte heller fick nånting, skumt det där. ;s
Fan, när man tänker efter så var det jävligt dumt gjort , men det har ju alltid gått bra förut liksom,
Den natten sov vi ingenting , och ingenting på lördagen och ingenting idag, det börjar kännas att man är trött nu kan jag lova. ;p
Hahaha, skulle ta bilen hem idag för den var ju inte besiktad. och det stoppade polisen oss för i torsdags. Så det var lika bra att besikta den nu i veckan. Jag kände när jag hade kört ett tag att jag var okoncentrerad och trött, och ibland somnade jag till. Det var fan otäckt, usch.  ;o 

Nä  nu äre nog dags för att sova lite, måste på skolan imorrn och prata med min lärare. :s Jag vet inte alls hur jag ska göra nu , det är bara ett halvår kvar, men samtidigt känns det väldigt mycket i min ensamhet.
Nej, vi hörs imorrn, puss och hej,  

aldrig aldrig mer

ikväll hamnade vi i bredsand, jag ,sandra,lisse och nathalie ,
tror viska på krogen senare, (:

fan,nån ska ha datan nu. haha

RSS 2.0