lördag

då var man hemma i östersund igen, hunnit gått en sväng på stan och köpt en ny halsduk, min försvann igår på nått mystiskt vis. ;o
Gårdagen då, absolut den bästa kvällen på länge, oj oj vad roligt jag hade. Vi kom fram nångång vid halv fyra och hämtade upp sara, sophie och linda och åkte sen på Max. Runt halv sju åkte vi till Oskar, fast då vare bara jag och sara och gunnar. ;p
  Senare på kvällen bara drällde det in folk kändes det som, haha. Och jag kände ju inte nån så det var ganska mycket att hålla ögonen på. Och vilka otroligt roliga människor , jag trodde jag skulle garva ihjäl mig emellanåt, haha!
Kan ju inte påstå att jag var pigg imorse när vi blev väckt,
men börjar känna mig som en människa igen nu.
Kändes bra surt att åka hem idag, men jag åker ner runt den 12 december igen, sara fyller år då. :)
Mycket lyckad kväll!


Får se vad som händer ikväll, jag ska ju tydligen få lära mig sladda . haha


bye östersund

hah, nu åker jag och gunnar till sundsvall! kommer förmodlingen hem ikväll, ( tyvärr ).  Ska ju nog umgås med viktor imorrn , (:

ha det bra ! puss och hej.

torsdag

haft skola idag , drygt. vi gör ju ingenting utan sitter bara där. ;o
var på stan en sväng sen, ska bleka mina tänder.
 Hörntänderna har blivit så gul av all snus, inte speciellt sexigt!
Men det är ingen proffesionell blekning så
 vi får väl se om det hjälper, det lär ju inte vara bra iaf, men va fan (:
   Jag tror min mor har smittat mig med sitt ytliga beteende, haha.
Hon blekte tänderna, köpte skenor å grejer hos tandläkaren för en bra summa,
 älskar allt som handlar om smink och vill nu ta bort rynkan hon har i pannan.
 Haha , skulle inte förvåna mig om jag blir likadan. ;p





jag vill inte vara här

vad less jag är, ta mig härifrån och låt mig aldrig komma tillbaka!
Jag vill till mina älskade vänner i svall , det är med er jag mår som bäst. <3
och alex, du kan väl ta och komma hem? ;/





ibland önskar jag att jag aldrig blivit född


är det verkligen såhär jag vill ha det?

jag är inte riktigt säker på det längre, jag och malin satt och pratade om det idag.
Då var jag säker, men ju mer jag tänker efter så vet jag inte.
När jag tänker efter så har jag festat varje helg de senaste månaderna, och jag lever inte heller riktigt ett liv i celibat om ni fattar..
Men är det verkligen såhär jag vill ha det? Eller inbillar jag mig det bara för att slippa bli sårad nå mer?
 Ärligt talat så vet jag inte. Jag har verkligen haft otur när det gäller killar, så för mig existerar inte kärlek livet ut längre.
Jag har tappat hoppet, enligt mig blir man alltid sårad i slutändan. Då ligger man där, halv död och med igen svullna ögon, men sen hittar man nästa "stora kärlek" och det blir samma skit där. Jag vet att flera av er inte kommer hålla med mig, men vi får väl se om jag nånsin ändrar åsikt..





min snygging <3

taco bar

jag och några från klassen var på taco bar ikväll , johanna, ullis, mattias, erik och daniel. Och jag måste säga att det var längesen jag skrattade så mycket, tack för en trevlig kväll. <3


kom precis hem, ska ta och tvätta upp en keps och sen plugga lite. Har prov av nått slag imorrn, ;s

godnatt

nej, nu får det vara nog. måste försöka ta igen lite sömn, godnatt.


måndag

måndag igen , usch vad veckorna går fort. ;o hörde ryktas om att det inte är mer än 200 dagar till studenten, jag börjar få lite småpanik över det där , vad ska man göra sen liksom? Drömmen för mig skulle ju vara att jobba ¨på Clarion , trivs så otroligt bra där. :)


helgen har varit riktigt trevlig, var på bowlingen i fredags och i lördags åkte jag upp till östersund och följde med på klubben.
Igår blev det film och lite mys , något jag aldrig trodde skulle hända. ;o  haha , det roliga var att jag faktiskt tänkte samma tanke igår, men jag hann inte ringa först som tur var.

Ikväll har jag pluggat lite, och ska nu läsa om ansvarsfull alkoholhantering , tror vi har prov på onsdag.

Puss och hej,

beslutsångest

åh vilken beslutsångest jag har! Jag vill till svall och se sabaton med mina älskade vänner som jag knappt träffar längre, samtidigt vill jag åka till östersund och på ett sätt vill jag bara  vara kvar här och skita i allting. Bara det att åker jag till svall och sen till östersund kommer det bli så dyrt , och eftersom jag har bil får jag betala bensinen själv. Hade jag sluppit det hade jag åkt direkt! Så jag vet inte hur jag ska göra just nu :s


En sak jag vet är att nicklas kommer hem till sollefteå imorrn (:

Nej , ska försöka sova nu. Ska hjälpa Malin med körkortsteorin kl nio imorgon bitti. ;o
Puss och hej.


hemma

åkte hem igår kväll, jävlar vad halt det var. ;o   tror det tog nästan 2 och en halv timme att åka 16 mil. Men hellre det än  att köra av vägen..

Hm, ikväll ska sabaton spela på G3, jag vill också! Fuck
Men vi ska hålla på med pa arbetet . :(

Ska ta med mig min lilla snygging nu och gå en trappa upp. ;)
Hörs sen!

måndag

hm, vart ska jag börja? Hade riktigt trevligt i fredags , ända tills vi upptäckte att mitt mobila bredband blivit stulet!  Då brast det kan jag säga, jävlar vad elak jag blev. Jag fattar inte hur fan man kan sno ett bredband av någon, äre nån som gör det? För mig existerar inte ens tanken på att ta från någon annan, och då tänker jag ju inte att det finns människor som faktiskt gör det. Men tyvärr gör det ju det..
Spärrade det igår och ska anmäla skiten imorgon , det är lika bra för då finns det på papper. Det enda jag oroar mig över är hur mycket jag kommer få betala för ett nytt!

I lördas såg jag film och lite annat ..
och igår åt vi tacos , riktigt gott. (:

nej , nu ska jag sätta mig i soffan ett tag och dega , och sen sova.
Puss och hej.

dags igen

hade jätteroligt igår , synd att det blev lite väl mycket. När man inte minns hur man tog sig hem är det fan illa. ;o

Blir fest ikväll också , ska komma hit lite folk. Eller ja det verkar faktiskt bli ganska mycket folk, så vi får väl se. :) Tänkte skita i krogen idag , hemmafester är ändå bäst.

skål

blir krogen ikv, ska tydligen vara bäst på torsdagar. Själv har man aldrig vart ute då , så det är dags. (:
hörs imorrn!

serverat på Hov

igår var en lång dag , först hade vi vanlig skola mellan halv nio och tre. Sen skulle vi ner på Hov så fort som möjligt för vi skulle servera där. Men det var jävligt kul så det var värt det, också är vi ledig idag och imorgon bara för det. (: härligt!

Vi ska jobba med pa idag , åh vad less jag är på det. ;o men bara att plågas så vi blir klar nångång, efter jul lär det ju inte bli så mycket gjort , då är ju studenten inte så långt borta. (:


nej., klä på mig lite och röra på mig kanske. Puss och hej


mår så sjukt illa

och jag vet inte varför, skulle vara klockrent om jag vore med barn, haha. Det sägs ju att hämd får en på bättre humör, och det är nog sant det.


Har plockat ihop lite här idag , det såg ut som skit rent ut sagt. ;o Lite bättre ser det ut nu iaf, dammsuga hinner jag med sen , haha.
Malin och Jonas kommer snart , ska bju sällskapet på kaffe. Jag har mina goda stunder jag också, även fast jag oftast döljer dom. :)







du är en riktig idiot, du är inte värd varken mig eller någon annan.
 Jag har insett det nu, även fast det fortfarande gör ont.
Och jag önskar dig ingen som helst lycka. ( där var den lilla djävulen igen, hehe..  )

äventyr

haha ikväll har vi vart ute på äventyr, först var jag och johanna hemma hos malin och fick massage. Och det tackar man ju inte nej till. (:
Sedan skulle vi ut och åka lite bil , vi tog min 940 med wunderbaum och hittade en skiva med riktigt gammal raggarmusik! haha!

Raggarn hamnade vi på tillslut , träffade fjås och sen blev det pudding jakt, en audi var vi ute efter. ;) 
grymt roligt hade vi, haha. Tack tjejer. <3

Nu är vi hemma hos malin , ska äta och sedan sova förhoppningsvis. (:   

godnatt

kom precis hem, Daniel ringde och hade köpt en ny bil så jag följde med en sväng. (:

Måste försöka sova nu, har fan inte sovit mycket den här veckan, men har man folk hemma till runt två så blir det ganska sent. Men trevligt äre ju iaf.
Puss och hej.

det går inte att ändra det förflutna, hur mycket man än vill..

satt och tänkte tillbaka, på hur allting var förut och jag måste bara få skriva av mig. Jag minns mycket kul, mest från då vi var 15 år och gjorde en massa bus, körde moppe som galningar, Sophie var alltid värst. haha!
Eller första gången jag drack, jag och malin hade köpt hembränt , som vi blandade med julmust. Sen dess går det inte riktigt att dricka julmust, men det var riktigt gott. haha. Allting var precis så kul som man skulle ha i den åldern, men allting ändrades.
Halloween för två år sen.. Har lyckats förtränga det riktigt bra, men minnena vill inte riktigt försvinna,  hade inte jag varit så jävla blåögd så hade jag säkert varit lycklig nu. Har aldrig i hela mitt liv känt mig så förnedrad och smutsig, sedan blev ingenting riktigt som det var. Jag förändrades, och inte till det bättre. Har gjort så mycket jag ångrar, men det går inte att få nånting ogjort, tyvärr..

Bomba lidl?

vilket liv det har varit här idag, tydligen så hade nån placerat en låda som det stod bomb på utanför lidl. Och det ligger precis nedanför mig, sen när jag skulle hem så hade dom stängt av så det inte gick att gå in! Alla hade fått sprungit ut ut lägenheterna, haha. Fy fan , och sen vare ingen jävla bomb! Skapligt less jag blev.
Säkert vare några snorungar som tyckte det skulle vara lite kul och jävlas, men det blev ju värsta uppståndelsen. ;o helt sjukt!


Hade otroligt kul igår. Det hela slutade med att vi satt och drack grogg blandat med baileys, haha. :)

Nej, dax för lite träning kanske ?
puss och hej,

måndag

ska snart iväg till emma med resten av klassen , hon fyller år idag. :) 

hm, vi pratade igenom allt igår. Och nu är jag mer förvirrad än någonsin, men jag kan inte vara sur. Tycker om honom för mycket för det, men som sagt. Vi får ta det som det komme,r och det var ju synd att det blev som det blev ..

Nej, nu måste jag skynda mig!
Puss och hej.




 

det värsta jag vet

är fan lögnare! visst, jag har ljugit jag också, men en liten vit lögn gör oftast mindre skada..
men när man ljuger om förhållanden, då har det fan gått för långt.
Fick ett sms för en stund sen, "det här är mitt nya nummer", varför tyckte han att jag skulle ha det ?
Mår vi inte bättre båda två om vi inte kan få tag i varandra, ?
Kanske bara är jag som tycker det, han kanske njuter av att plåga mig? .. antagligen.


måste ladda ner ny musik, har ju inte haft nån data på hur länge som helst, så allting är typ jättegammalt. Men jag kommer ju inte på nån nu när jag måste. ;o  typiskt!


nej, en cigg på det här så.

hur länge till ska jag orka?

usch vilken hemsk kväll det var igår, den började bra men slutade fruktansvärt. Jag har börjat träffa nån , och det har känts superbra, vi har pratat om det och sådär.
Men igår, började en tjej prata om nån tjej som tydligen skulle vara hans flickvän.
Så jag skickade ett sms "Vem är Johanna?"
Fick till svar "Min tjej.."
Skrev tillbaka "Jaså.. Hur länge sen då?"
Han svarade "Några dagar.."
Snacka om att jag blev förbannad, han har liksom pratat om att vi ska till hans föräldrar , att han har saknat mig nu när jag varit hemma, även att han kom förbi igår och var precis likadan som han brukar.

Men igår blev det förmycket, fan vad elak jag var! Hela kvällen blev förstörd bara för det där, gick runt inne på olearys i min egna värld och bara grät.  När man äntligen tror att man hittat någon som är snäll , så visar det sig att han också är ett svin. Ne usch!

Jag orkar inte det här mer nu , jag är så jävla less. :(

RSS 2.0