FEST

ikväll är det fest, egentligen skulle jag ha åkt till min älskling sandra i svall, men det blev inte riktigt så. :/ 
Ska dit så fort jag har hämtat bilen i sollefteå. 

nej, ska fortsätta med mitt drickande nu. :)

ha en bra kväll! det ska jag ha. puss och hej.  

KÖRKORT

JAG KLARADE DET!!
fy fan vad bra det känns nu allså, äntligen är det avklarat. :D


usch,

ja, just nu är det verkligen USCH, jag har ont i magen just på grund av det här förbannade körkortet.  Två timmar kvar tills det är min tur att sitta där och nästan av nervositet!  Jag kunde inte sova inatt heller, jag vet inte hur många gånger jag vaknade. Men det var ett antal, haha. Nej, nu måste jag försöka vakna till, min bilskollärare säger att jag kör som en kratta när jag är nyvaken och det vill vi ju inte ska hända just idag. :p

puss och hej.


snart så

idag har jag varit på körskolan och kört min näst sista lektion! Har en imorgon också, eller en halv kanske man ska säga, den är endast 35 minuter.

Hade jätte trevligt i lördags, helt klart roligaste kvällen på länge. (:


Nej, dags att sova nu känner jag. Nerverna måste hinna lugna ner sig!  :o
Puss och hej .


lördag och fest.

ikväll blir det utgång, precis duschat och väntar på att håret ska torka. Sen jag rakpermanentade det ska jag försöka undvika att använda hårfön och plattång, och jag har lyckats riktigt bra. Riktigt stolt, haha!

Sedan ska jag till Rebecka och förhoppningsvis kommer Sandra och Linda hit ikväll igen. :)

fredag

Hallå, nu är jag i kramfors hos linda. Sandra är här också, som jag har saknat dom!
Linda pratar med sin faster i och sandra spelar guitar hero, så jag satte mig här.  ;p
 
Har varit på sjukhuset idag, jag fick mer droppar och mer salvor. Minns inte helt vad hon sa att jag skulle göra, men droppa med nått i 10 dagar och sen använda en salva i några dagar och sen använda några andra droppar, ja det är ett helt mysterium det där. ;o  haha.

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka få sandra att sluta spela. Får väl se om jag lyckas, haha.
puss och hej.  

förlåt för dålig uppdatering, (igen!)

Hej! och förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera, saken är den att min data gick sönder igen, bara några dagar efter att den skulle vara lagad. Så jag vet inte om det berodde på slarvfel av dom eller av mig.

Jaja, i söndags fyllde jag iallafall 18 år, så grattis till mig. :)
I tisdags gjorde jag uppskrivning för körkortet och jag blev godkänd. 52 rätt fick jag, och det är det minst antal poäng man ska få för att klara det. Så det känns bra, en sak mindre :)
Uppkörning är nästa vecka , så håll tummarna!

Ska försöka sova nu, ska på sjukhuset imorgon. Har fortfarande en infektion under ögonlocken. ;o
Puss och hej.

människors beteenden

vi pratade om det på psykologin i måndags, och även fast man kanske inte själv tänker på det så ändrar man sitt beteende med tanke på vilka man är med. Jag blir en helt annan person när jag är i sällskap med människor jag inte känner så väl, eller inte känner alls. Då blir jag knäpptyst,  jag vet inte riktigt varför men jag har liksom ingenting att säga. Eller jo det har jag väl egentligen men det känns som att ingen vill lyssna i vilket fall. Typ.
Med mina bästa vänner är jag på ett sätt för de känner jag väl, men det är lite kul det där. Och man märker tydligare andras olika beteenden än sina egna. 
           Jag känner folk som blir en helt annan person när det är killar i närheten (!) tro det eller ej. Försöker spela dum liksom, och blir mycket mer pratsamma och liksom pratar om saker som de bara blir dumförklarade för.  Jag förstår inte anledningen, det är ju inte precis som att det nått speciellt med dom bara för att de springer runt med nått hängande mellan benen.


Jag var och köpte mig en bok idag också, i Gossig Girl serien. Första var så bra så nu måste jag läsa resten.
Så jag ska börja med det nu. :)


Jag, för vad kan det vara? Fyra år sen kanske.

JÄVLA HELVETE

just nu är jag så jävla less så jag vet inte vad jag ska göra! Mitt handfat har gått sönder. "Ja vadå gått sönder", tänker väl ni nu. Jo, det har blivit ett hål i det! Alltså under ärdet ett hål, och jag har ingen aning om hur vattnet åker ut där för det är inte ett hål i själva handfatet. Men på nått sätt så läcker det! :s  +  att min fläkt har varit sönder sen i maj, jag har ringt hyresvärden jag vet inte HUR många gånger,men dethänder ingenting. Och eftersom jag nu måste röka genom fönstret kommer det fastna rök i väggarna och han måste göra om mycket mer än om han hade fixat allt från början, men han fattar inget!
Hm, med andra ord är jag skapligt less ..


Hade praktik idag iallafall, trivs så otroligt bra på Clarion. Aldrig träffat människor som tar så bra hand om praktikanter som dom gör. Ska börja sju imorgon, och sedan åker jag hem till Sollefteå. Fyller ju år på söndag. :)





En till av mina dåligare dagar.

Jag saknar er!

har precis börjat tänkt på hur ensam jag faktiskt är, ingen av mina gamla vänner är här!
Har inte träffat nån av dom sen skolan började igen. Jo Malin, men hon är upptagen med så mycket annat. Jag är van vid att alltid ha någon att umgås med. Linda går i skola i Kramfors, Alex i Åre och Sophie och Sandra i Sundsvall. Och jag, jag bor här alldeles ensam. Nej usch vad jag vill till er nu! Jag saknar er mina vänner! <3
                                      










tisdag

idag har vi guidat tvåorna på stan, fast det blev inte så mycket guidning. vi hade ingen aning om vad vi skulle visa, haha.

har också varit och simmat idag, det gick riktigt bra. Förutom att jag fick ont i knäet när jag böjde på det, har ingen aning om varför det blir så i vatten.  :s 

Har precis ätit sallad med tonfisk och tänkte gå ut och gå en sväng nu.  :) Hörs sen!

back in town

är tillbaka i östersund igen, och vet ni? Har äntligen fått min data tillbaka, :D Lovar mer uppdateringar nu.


ska sova nu snart, börjar 8.15 imorrn. Rena döden. ;o

Puss och hej.

lördag

kom nästan precis hem, har varit och köpt ett par stövlar. jättefina. :)
Och igår var jag och mamma och köpte en jacka till mig, lite av min present, fyller ju 18 snart. Den 14 september. :)



5 kilo kvar , sen väger jag 57 precis som jag vill. :)  Jag har kommit på det, att det är allt fikande som förstört! Visst, dricka t.ex en kopp kaffe kan man göra absolut, men det kanske inte är nödvändigt med nånting med socker till? För jag menar, vem vill ha se ut som en fet kossa och måsta köpa största storleken på kläder?  Inte jag iallafall,

"hemma" i sollefteå

ja, jag och malin åkte hem igår. Vårt PA blev inte godkänt så vi har en ny idé nu, men den måste vi tyvärr göra i sollefteå, usch säger jag bara. Jag har ingenting kvar i sollefteå, staden känns inte som hemma längre.

Jaja, rakpermanentade håret i måndags. Oh god vad bra det blev! :) Mycket bättre än förra gången,  verkligen nöjd. Det enda är att det känns som att minst hälften av allt hår har förvunnit?  Inte för att det gör så mycket, skulle mest bli glad. :) haha.

Idag ska jag och malin prata med sanna och bolla lite ideér, jag ska också hinna på nipoptik och jocks.  Bäst jag sätter fart inser jag! haha, puss och hej.

RSS 2.0