Hemma

i östersund, härligt att vara här igen! :)


Nyss duschat, sitter och dricker öl nu. Sen blir det utgång. :)

Hörs imorrn, puss och hej.

YRAN

har ingen data för tillfället, lämnat in den för att ljudet inte funkar. Därför det blir lite dåligt skrivet just nu ..


Vart hos mammas farmor ikväll, min morfars mamma. ;p
Usch vad jobbig hon är! Allt hon pratar är om sin jävla begravning, som hon verkar vilja ska komma imorrn ungefär. I och för sig så är hon 96 år, men ändå. Pigg som jag vet inte vad.
Elak mot mormor också, pratat en massa om arv, vem som ska ärva vad och så där. Men mormor, som har hjälpt aset sen morfar dog har inte ens fått ett tag, och farmor var väldigt noga med att påpeka att mormor verkligen inte ska få någonting. Jag menar .. allt kan ju inte stå rätt till.

Fast, fick 1000 kr av henne, så det var värt det ändå. ;)


Yran imorgon då. Får hoppas det blir lika bra som jag förväntat mig. :)

Ska tvätta och packa nu! Puss och hej.

Helgen

sorry för dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft tid. I fredags jobbade jag till sex, sen vare till att gå hem och göra sig iordning. Kom ut rätt sent, klockan vad nog halv tolv.
Men trevligt hade jag.  Fredagen kommer att vara den absolut bästa dagen den här sommaren, varför kan jag inte gå in på såhär. :)


I lördags var jag ute också, gick hem till malin och gjorde mig klar, drack vin och öl. Sen runt tio kom några vänner förbi, då kom vi inte heller ut i tid, klockan var halv ett , innan vi var utanför porten. Men trevligt var det. :)


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå på stan med veronika. Lite saker jag behöver också. :)

Puss och hej.

Nudlar,

haha jag, malin och frida blev lite sugen. så nu blir det nudlar. :)


jobbat idag igen, vilka hjärndöa människor det finns alltså. Det finns tre sorters wienerbröd och välja på där jag jobbar, då kommer alla in och säger "ja kaffe och ett wienerbröd". Är det så jävla svårt att säga vilket man vill ha ? Men folket tror jag har gått och blivit knäppa! Haha, har vart ganska lättretad idag.


Var och fikade med malin frida och paula idag. Mysigt. :)
Jobb imorrn också och sen ska jag ut, laxfestivalen här hemma. Så man måste ju nästan passa på att se de få människor som finns i den här stan. haha, nej men det kan nog bli trevligt. :)


Nudlarna väntar, ! haha, puss och hej.

Onsdag

jaja, kom hem från kramfors igår. hade jätte trevligt, umgicks med carro och sandra. Linda hon åkte hem på måndan, hon skulle jobba. ;/

Jobbar hela veckan, men är ledig på lördag. Härligt :)

Ska vara lite social med alex, sandra och sophie nu.

Hemma

jaja, var i Åsele i fredags, men det var helt bortkastat! För det första så bodde vi inte på själva campingen, och inte fattade jag dt heller. :s  Sen fick jag så sjukt jävla ont i huvudet, som vanligt. Vet inte varför,men jag får ALLTID det när jag är stressad, det slår aldrig fel. Så då var min kväll förstörd. :( Sen när Alex och Sophie gick till öltältet så gick jag fan och la mig. Hade liksom ingenting att vara vaken för. Klockan var väl kanske 12 då..  Som vanligt nu förtiden så dog min telefon så det blev inga bilder. Fanns ingenting att ta kort på ändå. ;p


Lördagen gick jag ut i Sollefteå,och jag tror aldrig jag sett så mycket folk samtidigt. ;o Inte i Sollefteå iallafall, men ändå så träffade jag nästan ingen jag kände. Knepigt, haha.
Sov borta och har nästan precis kommit hem.

Nu snart ska jag till Kramfors. :)
Det var väl allt som hänt i helgen, haha.

Puss och hej!

Åsele

nu åker jag dit, hörs på söndag.  :D

Skakar som jag vet inte vad

ja, slutade nyss jobba och var på väg hem. Och efter att ha jobbat en hel dag på ett café ser man inte precis fräsch ut. Så vem möter jag inte, jo han som jag absolut inte ville möta så här. Fast som tur är så tror jag inte han kände igen mig. Haha, har inte riktigt bestämt mig för om det var bra eller dåligt ännu. Har inte riktigt lugnat ner mig än, skakar som fan. ;o  Jaja, det blir nog bättre. Ska ta en kopp kaffe nu iallafall.


Snart kommer Alex ner och sen ska vi fixa Sophies hår.

Älskade kusin!

Åh vad glad jag är! Fick ett sms av min kusin Veronika att hon kommer upp nästa helg! Vi har inte setts på FEM år. Så det är fan på tiden.  :)

Nu börjar vi ju bli lite mer "jämngamla" eller vad man ska säga, jag är snart 18 och hon 23. Det är fem år mellan oss. Men förut så var det inte lika lätt att umgås, när hon var ner sist var hon 17eller 18 och jag var nästan 13. Haha!
 ÅÅH , vad jag längtar. :)

Nej, nu ska jag dricka en kopp kaffe och röka! Puss och hej.

Hemsö fästning

det var dit jag,pappa och marcus skulle. Inte in till själva härnösand som jag fick för mig. haha.
Det var riktigt intressant där, vi gick en sån där guidad tur och guiden pratade om det underjordiska fortet där soldaterna skulle skydda Sverige. Allting var som det var då tydligen, ingenting var borttaget. Så det var lite roligt. :)

Tänkte ta lite bilder och visa er men min telefon dog på vägen dit. :/
Och då kom jag att tänka på hur otroligt besatt man är av sin mobil, iallafall jag. Men jag antar att jag inte är ensam? Hade jag kunnat så hade jag åkt hem igen och laddat den förbannade telefonen.
Inte ofta jag har slut på batteri men när jag väl har det inbillar jag mig att folk kan ha ringt,och då gärna nån jag verkligen vill höra av men som jag vet inte kommer göra det. Sen när jag fick igång mobilen igen hade jag inte ett enda sms! Haha, hade nog inte behövt ha sån panik ändå. ;p
Vi har blivit så otroligt vana vid att alltid kunna nå den man vill och att alla andra alltid ska kunna nå en själv, jag blir nästan orolig om en vän inte har på telefon. Och då måste det väl ha gått för långt?


Haha det blev ingen färgning ikväll heller, orkar inte. Men imorrn ska vi göra det, efter jag har slutat.



Färgar håret

sitter med en toning i håret nu, kom hem för typ en halv timma sen. Måste försöka få bort den förbannade utväxten nu, ! haha.
Imorgon ska vi fixa Sophies hår.


SKa till Härnösand imorgon med pappa och min lillebror, har egentligen inte sån lust att följa men gör det bara för att jag inte träffat pappa på tre veckor. Han har vart i norge hos tjejen som har börjat jobba där. Men det blir nog trevligt. Brukar ha lite svårt för att inte störa mig på min lillebror men , haha.


Känner mig i övrigt rik just nu, eller ja .. mindre fattig iallafall. haha. En av mina arbetskompisar hade fått en massa snusdosor, men hon ville inte ha dom. Det var typ catch , mocca och nån annan. Så jag fick dom,och jag skojar inte. men det var nästan tjugo st. ;o Sånu kommer jag inte behöva betala för snus på ett tag. Känns bra, hehe. :)


Jobb

slutade för en timme sen, skönt med en ganska så lugn dag. På eftermiddan det kom in två äldre "damer", de stod vid disken och funderade och pratade hur länge som helst. Så ingen av oss stod liksom där och väntade, fanns ju annat att göra. Precis när jag skulle gå ut till uteserveringen blänger dom på mig och fräser "skulle man kunna få lite hjälp eller? " Fy fan vad irriterad jag blevdå, hade lust att säga åt dom att gå därifrån, men snäll som jag är så gjorde jag inte det utan gav dom det de skulle ha.
Såna där personer kan verkligen förstöra ens humör , hur fan skulle jag kunna veta precis när dom hade bestämt sig?  Idioter.


Jaja, ikväll ska jag nog tona håret,och färga Sophies hår. Har precis upptäckt att jag har en utväxt. ;o Så nu ska den bort.


Nej nu ska jag ut med mamma en sväng, puss och hej.

Jahaja,

själv så tycker jag att Mcajver är ett utmärkt namn, bara hoppas ni håller med. ;)

Eftersom min hjärna oftast går på högvarv och jag alltid har hur mycket funderingar om allt mellan himmel och jord att fundera på så tänkte jag dela med mig av mina smarta tankar, hehe.

Inatt sov Sophie här, vi somnade inte förrän rätt sent igår. Och bara därför så måste ju min förbannade chef ringa och väcka mig halv NIO och fråga om jag kan jobba idag. Hade lust att skjuta han då kan jag lova!

Ojoj, igår kväll trodde jag att jag skulle dö på fläcken, fick veta att snyggaste karln i sverige återvänt till lilla Sollefteå, så nu ska jag ut på spaning minsann. :D  Bara hoppas han fortfarande är lika snygg, annars är min härliga dröm förstörd.


Förresten, kanske är nån som undrar vem min kära vän Sophie är? I vilket fall som helst så har ni henne här. ;)




Nej, ska se om det går att sova nu snart. Jobb imorgon också,huvva. Men det är värt pengarna. :)

RSS 2.0